تبلیغات
♥웃 ♥ جاده زندگی ♥웃 ♥ - خاصیت روغن فندق وبادام تلخ وگردو ...
بینی
با مالیدن این روغن ها از سردرد، درد مفصل و استخوان دور بمانید.

اگر شما هم به معجزه گیاهان دارویی و مواد طبیعی برای حفظ سلامت و تندرستی ایمان دارید و از مادربزرگ هایتان درباره خواص انواع دانه های روغنی چیزهایی شنیده اید حتماً دوست دارید نكات بیشتر و دقیق تری درباره خواص درمانی معروف ترین روغن های گیاهی و چگونگی مصرف آنها بخوانید. آنچه پیش روی شماست معرفی رایج ترین روغن های گیاهی با طبع گرم است كه به راحتی می توانید آن را در نزدیكترین فروشگاه گیاهان دارویی یا عطاری نزدیك به منزل تان تهیه كنید. این روغن ها بی شك بهترین روغن هایی است كه مصرف آنها در فصل های سرد و مرطوب می تواند به پیشگیری و درمان بیماری های رایج این فصل كمك كند.

روغن سیاه دانه؛ دوای دردهای مفصلی
طبع: گرم و خشك

حتماً تا امروز بارها در جعبه گیاهان دارویی و روغن های طبیعی مادربزرگ تان با شیشه روغن سیاه دانه روبرو شده اید. روغنی كه یكی از محبوب ترین و پرمصرف ترین داروهای طبیعی و گیاهی برای درد مفاصل مادربزرگ ها و پدربزرگ ها محسوب می شود. سیاه دانه از آنجا كه در گروه دانه های طبیعی با طبع گرم و خشك قرار می گیرد، می تواند یك داروی گیاهی خوب برای پیشگیری و كاهش دردهای مفصلی و استخوانی ناشی از آب و هوای سرد و مرطوب باشد. در بسیاری از متون طب سنتی اشاره شده كه ماساژ روغن سیاه دانه بر مفاصل موجب گرم شدن عضو و كاهش دردهای آن می شود، ضمن آنكه این روغن می تواند به افرادی كه زیاد دچار خواب رفتگی دست و پا می شوند یا خستگی های جسمی مزمن دارند، كمك كند تا این اختلال ها را كمتر تجربه كنند.

شیوه مصرف: روغن سیاه دانه مصرف خوراكی و موضعی دارد. باید مراقب بود نوع خوراكی آن از فروشگاه ها و عطاری های گیاهان دارویی معتبر تهیه شود.

روغن فندق؛ موهایتان را دوپینگ كنید
طبع: گرم و خشك

یكی از روغن هایی كه بسیاری از خانم های قدیمی و حتی امروزی آن را از خود جدا نمی كنند و حتماً شیشه كوچكی از آن را روی میز آرایش شان نگهداری می كنند، روغن فندق است. روغن فندق كه از مغز و پوست فندق به دست می آید طبعی گرم و خشك دارد و یكی از بهترین روغن های گیاهی است كه استفاده از آن در فصل پاییز و زمستان توصیه شده است. مالیدن روغن فندق بر موی مژه و ابرو به تقویت و پرپشت شدن تارهای مو كمك می كند، ضمن آنكه ماساژ سر با روغن فندق اصیل و معتبر می تواند به تقویت تارهای مو كمك كند. همچنین تاثیر مثبت و تقویت كننده ای بر مغز و عملكرد آن دارد.

شیوه مصرف: روغن فندق هم به صورت خوراكی و هم موضعی تجویز می شود. اما باید مراقب بود كه مصرف خوراكی آن با تجویز متخصص طب سنتی انجام شود چرا كه زیاده روی در مصرف آن موجب ابتلا به نفخ و ناراحتی های دستگاه گوارش می شود.

روغن گردو؛ مفصل ها و اعصاب تان را در مقابل بیماری ها بیمه كنید
طبع: گرم و خشك

روغن گردو از مغز و پوست گردو تهیه می شود و به صورت خوراكی و موضعی مورد استفاده قرار می گیرد. به گفته درمانگران طب سنتی هر چه روغن گردو كهنه تر و قدیمی تر باشد خاصیت و تاثیرگذاری آن بیشتر است. در متون طب سنتی ایران كاربردها و اثرات درمانی متنوعی برای روغن گردو ذكر شده است كه از میان آنها می توان به تاثیر این روغن در بهبود دردهای مفصلی و استخوانی، تسكین و درمان دل پیچه ها و دردهای شكمی با مالش روغن روی شكم و برطرف كردن درد سیاتیك و درمان اسهال با تجویز خوراكی آن از سوی متخصص طب سنتی اشاره كرد.

شیوه مصرف: روغن گردو علاوه بر مصرف خوراكی به صورت موضعی یا قطره (چكاندن در بینی) با تجویز متخصص طب سنتی قابل استفاده است.

روغن بادام تلخ؛ محبوب بانوان
طبع: گرم و تر

یكی از بهترین روغن های گیاهی مفید كه حتماً تا امروز دست كم یك بار از آن استفاده كرده اید روغن بادام تلخ است كه به راحتی قابل تهیه است. خاصیت روغن بادام تلخ برای درمان و بهبود بسیاری از اختلال ها و بیماری های پوست و مو آن را به عنوان یكی از معروف ترین روغن های گیاهی در میان زنان معروف كرده است. خاصیت برطرف كنندگی لك و جای جوش، درمان شوره سر، بهبود خشكی و خارش پوست سر، درمان چین صورت، برطرف كردن جوش های عفونی و تسكین برخی از انواع اگزما از جمله مواردی است كه موجب شده درمانگران طب سنتی و حتی طب رایج توجه زیادی به این روغن گیاهی داشته باشند و علاوه بر مصرف این روغن طبیعی مراجعین خود را به مصرف محصولات و فرآورده های آرایشی ـ بهداشتی حاوی روغن بادام تلخ تشویق كنند.

روغن بادام تلخ علاوه بر خواصی كه برای پوست و مو دارد به تسكین دردهای ناشی از سنگ كلیه و مثانه كمك می كند. تنها كافی است این روغن را روی مثانه و پهلوها بمالید.

شیوه مصرف: به صورت خوراكی و موضعی و گاهی در تركیب با روغن های دیگر كاربرد دارد. نكته مهم این است كه مصرف آن در خانم های باردار اصلاً توصیه نمی شود.

روغن بذر كتان؛ بهترین دارو برای گرفتگی بینی
طبع: گرم و تر

این روغن بهترین عصاره طبیعی و گیاهی برای پیشگیری و درمان خشكی ها و التهاب های پوستی ناشی از فصل پاییز و زمستان است. این روغن از آنجا كه از دانه های كتان تهیه می شود حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین f است كه می تواند تاثیر زیادی در بهبود آسیب های پوستی و خشكی های ناشی از سردی هوا داشته باشد. به گفته درمانگران طب سنتی مالش روغن بذر كتان روی پوست برای درمان خارش پوست و برطرف شدن لك های پوستی موثر است. از طرفی تركیب روغن بذر كتان با روغن یا عصاره گیاه اسفرزه می تواند بهترین داروی موضعی برای درمان دردهای ناشی از سیاتیك و نقرس باشد. چكاندن یك قطره از روغن بذر كتان در بینی در روزهایی كه دچار سرماخوردگی و آنفلوآنزا هستید به باز شدن گرفتگی بینی و درمان التهاب های آن كمك می كند.

روغن خشخاش؛ میگرن دارید؟ این روغن را امتحان كنید
طبع: سرد و خشك

روغن خشخاش كه با نام روغن كوكنار نیز شناخته می شود از جمله روغن های طبیعی پرخاصیتی است كه در صنعت داروسازی نیز كاربردهای زیادی دارد و از آن برای تهیه انواع پمادها و مرهم های ضد خارش و ضد پسوریازیس مورد استفاده قرار می گیرد. این روغن كه از گل، برگ و تخم خشخاش تهیه می شود برای درمان برخی از سردردهای ناشی از سرماخوردگی و آنفلوآنزا و همین طور درمان آبریزش بینی مورد استفاده قرار می گیرد. درمانگران طب سنتی مالیدن این روغن بر پیشانی را بهترین روش برای درمان این گونه از سردردها می دانند. ضمن آنكه مصرف موضعی روغن خشخاش در تسكین دردهای مفصلی و آرتریت حاد نیز توصیه شده است. در برخی متون طب سنتی اشاره شده كه مصرف موضعی روغن خشخاش در ناحیه شكم و معده موجب كاهش اشتها و كند شدن هاضمه می شود.

شیوه مصرف: روغن خشخاش به دو صورت خوراكی و موضعی مصرف می شود. بهتر است مصرف این روغن با تجویز متخصص طب سنتی انجام شود چرا كه مصرف بی رویه موضعی از‌ آن در ناحیه شكم ممكن است باعث ایجاد یبوست و كاهش میل جنسی شود. مصرف موضعی آن در ناحیه پس سر موجب كاهش فعالیت های عصبی و مغزی شود.

سیب سبز

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • میرک