تبلیغات
♥웃 ♥ جاده زندگی ♥웃 ♥ - به این نقاشی چه نمره‌ای میدهید؟!
به این نقاشی چه نمره‌ای میدهید؟!



مصرف زیاد پرتقال علاوه بر پیشگیری از سرطان معده ، در پیشگیری از انواع دیگر

سرطان ها نیز مؤثر است. از

جمله سرطان مری در اشخاصی که زیاد پرتقال می خورند، 50 درصد کمتر از اشخاصی است

که آن را کمتر

مصرف می کنند و یا اصلاً نمی خورند. همچنین میزان ابتلا به سرطان لوزالمعده در مصرف

کنندگان پرتقال در

پایین ترین حد قرار دارد.

محققان دریافته اند که پرتقال و سایر مرکبات در پایین آوردن کلسترول خون نیز مؤثرند

و این خاصیت مدیون وجود

پکتین(Pectin) یا ماده الیافی پوست و ورقه های نازک مابین پره های پرتقال است. د

ر مواردی که هدف کاهش

کلسترول و تأمین سلامت شریان ها باشد، برای استفاده از حداکثر نیروی درمانی پرتقال،

توصیه می شود که پرتقال را با لایه سفید رنگ زیر پوست و لایه های نازک داخل پرتقال که

حاوی پکتین هستند مصرف کنید.

پیشگیری از عفونت های ویروسی از خواص دیگر پرتقال است که در عصاره آن وجود دارد.

دانشمندان این خاصیت

را فقط به دلیل ویتامینC موجود در آن نمی دانند، بلکه معتقدند که ممکن است

یک ترکیب ناشناخته ضد

ویروسی نیز در عصاره پرتقال موجود باشد.

پرتقال,خواص پرتقال,میوه ضد سرطان




تاریخ : سه شنبه 8 بهمن 1392 | 02:57 ب.ظ | نویسنده : mehrabon | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • میرک